"Segítünk Indítani!"

Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatása a Nyugat-Dunántúli Régióban

A fiók aktiválását követően a www.nyugatdunantul.mva.hu oldalon bal oldali menüpontjában lépjen be és folytassa a jelentkezés teendőit.

A program célja:

A Magyarország területén új egyéni vagy mikro vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására. Ennek érdekében a program segítséget nyújt üzleti tervük kialakításához ismeret és készségfejlesztéssel, valamint pénzügyi támogatást biztosít a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozás induló költségeihez.

A program az Ifjúsági Garancia Program keretében valósul meg, így a munkaviszonnyal és tanulói jogviszonnyal nem rendelkező fiatalok vállalkozóvá válásához nyújt segítséget.


Ki vehet részt a programban?

A programban 18-30 év közötti fiatalok vehetnek részt. A programba más vállalkozásban többségi üzletrésztulajdonnal (50% feletti) nem rendelkező fiatalok jelentkezhetnek. A jelentkező fiatalok közül azok kerülnek kiválasztásra, akik vállalkozás indításához megalapozott ötlettel, reális elképzeléssel, vállalkozói attitűddel rendelkeznek.

Jogosultsági feltételek részletes ismertetőjének letöltéséhez klikkeljen ide.

Ha a Nyugat-Dunántúli Régióban szeretne vállalkozni és a fenti feltételeknek megfelel, regisztráljon.


A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítványról:

Az 1990-ben alapított Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány független szolgáltató szervezet. Fő feladata a hazai kis- és középvállalkozásoknak nyújtott szolgáltatásain keresztül e társadalom- és gazdaságpolitikai értelemben egyaránt kiemelkedő jelentőségű csoport fejlődésének előmozdítása. A szolgáltatások köre kiterjed mind az induló mikrovállalkozások, mind a gazdasági és piaci megerősödésre képes kis- és középvállalkozások segítésére. Országosan ismertek a mikrohitel-, a vállalati tanácsadás és a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatását célzó programjai, de határon átnyúló projektjeivel és nemzetközi kapcsolatai építésével az elmúlt 25 évben a közép-európai térség vállalkozásfejlesztési célú szervezeteinek meghatározó tagjává vált.


A programhonlap

Image title

Fiatal Vállalkozások

a Közép-dunántúli Régióban

megtekinthetőek a 2014-2015-ben Közép-dunántúlon Régióban létrejött vállalkozások profiloldalai, elérhetőségei, honlapjai

Image title

Fiatal Vállalkozások

a Közép-magyarországi Régióban

megtekinthetőek a 2014-2015-ben Közép-magyarországi Régióban létrejött vállalkozások profiloldalai, elérhetőségei, honlapjai

Image title

2015-2016-ban az

Észak-magyarországi Régióban zajló program 

funkcionális programhonlapja

www.eszakmagyar.mva.hu

Image title

2015-2016-ban a 

Nyugat-dunántúli Régióban zajló program 

funkcionális programhonlapja

www.nyugatdunantul.mva.hu