programbavonás

Tisztelt Jelentkező!

A programba, képzésbe kerülés feltétele, hogy a honlapon a regisztrációt követően jelentkezzen kompetenciamérésre. A kompetenciamérés egy 10 kérdésből álló logikai matematikai feladatsor, jelentkezni a honlapon a programesemények menüpontban lehetséges a Kompetenciamérési alkalmak – III. bevonási szakasz pontban található időpontok valamelyikének megjelölésével.  A feladatsort Győrben a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány székhelyén (9021 Győr, Kazinczy u. 5-7.) legkorábban 2018.01.09 vagy 2018.01.16 –i dátummal tudja megírni.

Kompetemciamérési alkalmakra helyfoglalás: http://www.nyugatdunantul.mva.hu/esemenyek/kompetenciameresi-alkalmak-iii-bevonasi-szakasz/

Képzésbe azok kerülhetnek akik minden jogosultsági feltételnek megfelelnek

–          30 napos álláskeresői státusz

–          régióban lévő lakcím vagy tartózkodási hely a lakcímkártyán feltüntetve

–          18-30 év közötti életkor,

valamint az alábbi dokumentumok a rendelkezésre állnak.

Képzésbekerülés előtt igényjelzés: KÉPZÉS menüpont

Programba és képzésbe kerüléshez szükséges papír alapon, postán az MVA 1277 Budapest 23. Pf: 4 címre beküldendő dokumentumok listája:

Jelentkezés dokumentumai:

  1. Jelentkezési adatlap 1 példányban minden oldalon aláírva

Nyomtatás módja:

A Jelentkezési adatlap kitöltése és a 3 melléklet felcsatolása után a “Rögzítés ellenőrzéssel” gombra szükséges nyomni. Ha nem talál hibát a rendszer, akkor Sikeres rögzítés. Kérjük a PDF letöltése gombra kattintani, majd ezt a PDF fájlt nyomtatni.

  1. Jelentkezési adatlap melléklet – Személyes okmányok 2 oldali másolata aláírva 1 példányban
  2. Jelentkezési adatlap melléklet – Europass formátumú önéletrajz aláírva 1 példányban (europass sablon letölthető a honlapról)
  3. Jelentkezési adatlap melléklet – Hozzájáruló nyilatkozat kitöltve, aláírva 1 példányban (a Jelentkezési adatlap menüben a csatolandó dokumentumoknál található a sablon)

A 4 db eredeti aláírt dokumentumot a kompetenciaméréskor is le lehet adni az illetékes kollégánál aki eljuttatja Budapesti székhelyünkre.

Kompetenciamérés után szerződést küldünk, e-mailen is és a felületre belépve a Pályázati életút menüpontba belépve az oldalt legörgetve megtalálható lesz az egyedi szerződése valamint a szerződés mellékletei külön-külön link alatt.

Szerződéskötés dokumentumai:

  1. Támogatási szerződés aláírva 3 példányban
  2. Támogatási szerződés 6. sz. melléklete (Nyilatkozat a minimum 30 napos álláskeresés idejéről) kitöltve, aláírva 3 példányban
  3. 25 év alattiaknál az Ifjúsági Garancia Rendszer Irányítólapja (Járási hivatal foglalkoztatási osztályán kell kérni) // 25 év felett Hatósági bizonyítvány amely igazolja, hogy álláskereső

A szerződés többi mellékletét kérjük, figyelmesen olvassák el, ebből az ESZA adatszolgáltatás adatlapot Önök online töltik ki és egyediesítve az MVA juttatja el Önökhöz a 8. sz. melléklettel együtt.

Összesen tehát a fent felsorolt 7 eredeti aláírt papír alapon megküldött dokumentum szükséges a programba és képzésbe kerüléshez.