A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány részéről és Konzorciumának, valamint alvállalkozóinak összes kollegája nevében is engedje meg, hogy ezúton is gratuláljunk a megítélt vissza nem térítendő támogatáshoz.

GRATULÁLUNK!

Szeretnénk felajánlani egy leíró, bemutatkozó interjú közös összeállításának lehetőségét. Ehhez az alábbi kérdésekre adott leíró válaszok rögzítése szükséges az alábbi űrlapon.

Az anyag a www.segitunk.mva.hu oldalon fog megjelenni, továbbá szeretnénk e-mailben eljuttatni a most regisztráló fiataloknak motivációként és a program szemléletének hatékony és érthető eljuttatásaként. Valamennyi NGM részéről a régióban támogatott, programunkban részt vevő fiatal vállalkozónak lehetőséget fogunk biztosítani erre. Korábbi programjainkban is készült ilyen , de ennél kezdetlegesebb online felület, itt megtekinthető: www.mva.hu/halo_kmr

A leírás jó lehetőség arra, hogy szolgáltatásait, termékeit a fiatal vállalkozók nemcsak az egymás közötti hálózatosodás érdekében, hanem a nyilvánosság számára is megmutassák. A felület alkalmas lesz arra, hogy azt az MVA online hirdetésekben is landing oldalként szerepeltesse, ezúton hívja fel a program lehetőségére a figyelmet a további jelentkezők számára.

A beérkezett leírást formázzuk és kiközlés előtt még visszamutatjuk.

Nincs engedélye az űrlap megtekintésére. Kérjük lépjen be a regisztrációkor megadott e-mail címével és jelszavával az adatok, űrlapok megtekintéséhez.